Версия для слабовидящихEngРус

Готовим блины по-английски!

Традиционным праздничным блюдом англичан на Масленицу  являются блины. Во многом рецепт их приготовления схож с русским вариантом. Их также обжаривают до образования румяной корочки, посыпают сахарным песком и поливают лимонным соком. В качестве добавочных компонентов к золотистым горячим лепешечкам подают мед, сметану, джем или варенье.

Предлагаем вам приготовить блины по одному из самых распространенных английских рецептов!

Ingredients:
One cup of flour
One cup of milk
One large egg
Some salt
Some butter or oil
Lemon juice
Some sugar

Instructions:
Fill one cup with flour and put into a bowl. Fill another cup with milk and pour into the bowl. Crack the egg into the bowl and whisk the flour, milk and egg until the mixture is smooth. Put a very small amount of butter or oil in a pan, and when it is hot, put some mixture in the pan and move the pan to make a thin pancake. After one minute hold the pan carefully and throw or toss the pancake in the air to turn it over. Now cook the pancake on the other side.

When the pancake is ready, squeeze some lemon juice and put some sugar on it and eat it immediately. If you don’t like lemon juice, eat them with jam, chocolate sauce or ice cream. 

Mmm, delicious!

Дата: 22.02.2017 11:50    Автор: admin    Просмотров: 160